| 1.Where Can I Find a list of projects i’m Currently working on? | 
| Answer: On the freelancer View of my Dashboard | 
| 2. How Much Does it Cost To Register as a Freelancer On Freelancer.com | 
| Answer: There is No Cost To Register | 
| 3. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids? | 
| Answer: All of these | 
| 4. Multiple Freelancer.com accounts are required in order to both bid on jobs as a freelancer and hire freelancer as an employer | 
| Answer: False | 
| 5. How can A Freelancer stay up to date on new projects | 
| Answer: BY any of these Methods | 
| 6. What is the Mountly Bid limit for a Premium member? | 
| Answer: 500 Bids Limit | 
| 7. How can a Freelancer Increase his/her Chances of Winning bids? | 
| Answer: All Of These | 
| 8. Which of the following is the Correct way for a freelancer to use the project Clairification Board? | 
| ANSWER: TO Ask Questions about a project after Bidding | 
| 9. how can A freelancer Avoid being Cheated on a project | 
| Answer: All of these | 
| 10. Where can a Freelancer see how many bid He/she has Left? | 
| Answer: in the Welcome Section of the Dashboard | 
| 11. What Would pervient a freelancer from bidding on a project? | 
| Answer: Any of these | 
| 12. How can a freelancer contact an employer before being setected for a project? | 
| Answer: Send a private message to the employer’s inbox | 
| 13. How much does it cost to bid on a project? | 
| Answer: It Depends on the project budget | 
| 14. What advantages does standard membershio offer a freelancer? | 
| Answer: All of these are correct. | 
| 15. Which of the Following methods is Recommended for a freelancer to draw extra Attention to his/her Bid on a project? | 
| Answer : Choose the Highlight my bid opton. | 
| 16. Can a freelancer bid on a project that’s posted as private? | 
| Answer: Yes,but there is a $3.00 fee to bid | 
| 17. What the Mountly bid limit for a basic member? | 
| Answer: 50 | 
| 18. How many job types can a premium member have selected the qualification section of his/her profile? | 
| Answer: 100 | 
| 19. What Should a freelancer do if he/she suspects an employer of fraud after bidding a project | 
| Answer: Report the activity to freelancer.com Support | 
| 20. What Would prevent a freelancer from bidding on a project? | 
| Answer: Any of these | 
| 21. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on freelancer.com? | 
| Answer: Any of these | 
| 22. I have Submitted feedback for an employer.But it doesn’t show on the employer’s profile ,why not? | 
| The employer doesn’t allow feedback | 
| 23. What advantage does the Milestone Payment system Offer freelancers over other payment method? | 
| Answer:All of these are correct | 
| 24. If a freelancer prefers not to start a project until a Milestone Payment has been created, how can he/she let prospective employers know that when placing a bid? | 
| Answer: Enter an amount in the "Initial milestone percentage required (0-100%)?" box on the bid form. | 
| 24.I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn't been created. What should I do? | 
| Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request. | 
| 25. I've noticed a project that violates Freelancer.com's policies. What should I do? | 
| Answer:Submit a ticket to the "Report Violations" department of Online Support. | 
| 26. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline? | 
| Answer:Launch a dispute as soon as possible | 
| 27.What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods? | 
| Answer: All of these are correct | 
| 28.How can Freelancers earn back their bids? | 
| Answer:By accepting a project that has been awarded to them. | 
| 29.Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on Freelancer.com | 
| Answer:Freelancer Affiliate Program | 
| 30. I've completed a project, but the employer hasn't made the PayPal payment promised. What should I do? | 
| Answer:There is no recourse available on Freelancer.com for projects paid outside the Milestone Payment system | 
| 31. When does a freelancer pay a commission on a fixed-price project? | 
| Answer:When the freelancer accepts the project | 
| 32. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn't been created. What should I do? | 
| Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request | 
| 33. What should a freelancer do if an employer asks for his/her contact information before awarding him/her a project? | 
| Answer:Send his/her email address | 
| 34. Which of the following is NOT a good way for a freelancer to ensure good feedback for a project? | 
| Answer:Offer a lower price in exchange for good feedback | 
| 35. Where can a freelancer see how many bids he/she has left? | 
| Answer:In the "Welcome" section of the Dashboard | 
| 36. Which of the following can be posted in a private message immediately after bidding on a project? | 
| Answer:work samples | 
| 37. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids? | 
| Answer:All of these | 
| 38. What is the monthly bid limit for a Premium member? | 
| Answer:500 | 
| 39. How much does it cost to register as a freelancer on Freelancer.com? | 
| Answer:There is no cost to register. | 
| 40. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods? | 
| Answer:All of these are correct | 
| 41. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project? | 
| Answer:There is no way to contact an employer | 
| 42. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project? | 
| Answer:Send a private message to the employer's Inbox. | 
| 43. Can a freelancer change a bid placed on a project? | 
| Answer:Yes, if the project is still open for bidding. | 
| 44. I've noticed a project that violates Freelancer.com's policies. What should I do? | 
| Answer:Submit a ticket to the "Report Violations" department of Online Support. | 
| 45. I have submitted feedback for an employer, but it doesn't show on the employer's profile. Why not? | 
| Answer:The employer hasn't yet submitted feedback for you. | 
| 46. How can a freelancer stay up to date on new projects? | 
| Answer:By any of these methods | 
| 47. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline? | 
| Answer:Launch a dispute as soon as possible. | 
Get most of the answers for the Freelancer.com exams which will help to get pass the exam without much difficulty to be a successful freelancer!
Sunday, 18 May 2014
freelancer orientation exam answers 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 
No comments:
Post a Comment